tégednéz

Majd 3 hónap múlva ideírom, hogy miröl szól. Addig is spontán.

IndaFotó képek

HTML

köhög

2010.02.18. 09:58 | malenykij polgar | Szólj hozzá!

Voltam már jobb börben is, de úgy látszik, hogy ha már a sertésinfluenzából nem jutott, kijár egy kis normál takonykór.

A szaúdi-libanoni túra halasztva, így csak néhány jelenésem volt a németországi központban, a következö utazás majd március 7-én lesz, irány Dubai, a régió legnagyobb szakmai kiállítása vár ránk. Önálló stand, szervezés, tárgyalások. Biztos ami biztos, utolsó estére foglaltunk egy asztalt a Burj al Arab 27. emeletén, ahol a helyhez képest baráti áron lehet koktélozni.

Chrispók pár napja rallizik a lakásban. Ez úgy néz ki, hogy a konyhapultnál feláll, elengedni és elindul körbe. Halandzsa nyelven kommentálja a tudását, miközben rója a köröket. Persze fotózni nem lehet, mert ha meglátja a fényképezögépet, azonnal négykézlábra veti magát és odajön, hogy "baba, baba". Megnézi a kijelzön a babafotókat és közben átszellemülten nyomkodja a gépen a gombokat. A tegnapi orvosi vizsgálat óta papírunk is van róla, hogy már nem vashiányos. Mondjuk ha ránéz az ember, sokmindent gondolhat róla, de azt biztos nem, hogy hiányt szenved bármiben. Továbbra is nagyon jókedvü kis betyár, talán egy kicsit akaratos.  

Jöhetne már egy kis napsütés.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapo.blog.hu/api/trackback/id/tr551768309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása