tégednéz

Majd 3 hónap múlva ideírom, hogy miröl szól. Addig is spontán.

IndaFotó képek

HTML

zajlik

2008.05.05. 12:39 | malenykij polgar | Szólj hozzá!

Kíváncsi vagyok, hogy monitorra tudom-e vetni mindazt, ami az elmúlt napokban történt. Ráadásul úgy, hogy más is értse. Nézzük:

1. Kedden kórházban voltunk "combined test"-en. Magyarul nyakredö vizsgálat. Novemberben érkezö csemeténk 1,5 mm-es nyakredövel rendelkezik, ami a szakemberek szerint hibátlan. A kölök 57 mm-es és minden rendben van vele.

2. Az azelötti hétvége úszott, mert céges utam volt a Plitvicai Tavakhoz. Rendezvényt csináltunk és kétszáznegyven fogtechnikus jött el. Ejtsd: 240 db.

3. Május 1-én kirándultunk a klubbal, huszonakárhány Mercedes hasított a BP-Esztergom-Visegrád-BP útvonalon. Tesók: csodaszép nap volt, jó volt megint együtt az "eszetlen" bandával. Ja, és rám is fért egy kis pihenés, merthogy:

3. Hétfön elkezdtük a sógorral (ezúton is köszönöm) összerakni az új konyhát, amit kedd estig 85% -osra sikerült összehozni. Szerdán már szerelöt kellett hívni, mert nekem egy órakor indulni kellett Budapestre autószerelöhöz. Sanyi mester, köszönöm!!!

4. Pénteken négyszer fordultunk az új lakás meg a szeméttelep között egy Nissan Navaraval, sitteszsákok, építési törmelék, sok száz kiló és köbméter szar, ami egy lakásfelújítás után ottmarad az erkélyen. Persze csupa olyan dolog, ami porzik, pereg esetleg büdös is. Szombaton elkezdödött a költözés. Ülögarnitúra, mosógép és társai le az elsö emeletröl, kocsira, át a másik lakásba, fel az elsö emeletre. Lift nélkül, hogy legyen sportértéke.  A nap fénypontja 19:30-kor jött el. Sikerült meghúzni a kölcsönkért VW transportert. Fakk. Ha a javítás összegét költöztetö brigádra költöttem volna, gyakorlatilag ölbetett kézzel néztük volna, hogyan cúgolnak át a munkások. Ma meg holnap még befejezzük a költözést, szerdán kulcsátadás a régi lakásban. Most már csak az új lakásban kell megtanulni a kartonok tartalmát és egész mellékesen fullra kellene bútorozni.

 

Érdekes lesz, mert a következö hetek így alakulnak:

Most hétvégén Porec, jövö hétvégén yetro. Atti! Mutassuk meg a többieknek!!! A 026-os rajtszámú kocsira kell majd Nagyon Figyelni. Esetleg a másik három Mercedesre, ök szintén a klub színeiben indulnak.

Május 13-14-én Szófia. Utána szakkiállítás Bécsben.

28-tól 31-ig ugyanaz Zágrábban. Közben lakást csinosítunk.

Elegem van, júniusban elhúzúnk két hétre Olaszországba. Az elmúlt napok fotóit hamarosan hegesztem.

 

Köszönet a tündér feleségemnek, hogy terhesen is végigcsinálja ezt a költözös hisztit és elviseli a távol- és ottléteimet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapo.blog.hu/api/trackback/id/tr31454740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása