tégednéz

Majd 3 hónap múlva ideírom, hogy miröl szól. Addig is spontán.

IndaFotó képek

HTML

belenéz, szétnéz

2009.02.03. 19:55 | malenykij polgar | Szólj hozzá!

Rég szórakoztunk olyan jól, mint ma a német követségen. Mivel a Kindergeldhez igazolni kell, hogy Chrismackó EWR-polgár, úgy döntöttünk, hogy elzarándokolunk a követségre gyermekútlevélért. Ma az őrültek napja lehetett, mert tele volt gyagyással a konzuli osztály. Akkor vidultunk fel, amikor a fotóautomatában megpróbáltunk igazolványképet csinálni a tizenegyhetes pöpőről. A "delikvens" nem forgathatja el a fejét, nem hunyhatja le a szemét és más személy sem szerepelhet a képen. Teljesen feltekertem hát a széket, beültem vele, igyekeztem félredőlni, de úgy, hogy közben őkelmét megfelelő magasságban tartsam, miközben Katus kívülről benyúlva nyomkodta a gombokat, hogy elkészüljön a Reisepass-portré. Íme, az igazolványkép újrafotózva:

 

 

Vasárnap délben jöttem haza egy szűk háromnapos Dubai útról. Azt hiszem, ez majd külön postot érdemel. Fotó: Rudi Hrdina

A bejegyzés trackback címe:

https://mapo.blog.hu/api/trackback/id/tr23920935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása